News Flash:

Accident mortal pe DN1! Doua persoane au murit

15 Ianuarie 2017
1310 Vizualizari | 0 Comentarii
accident Chizatau
Doua persoane care au fost implicate intr-un accident duminica dimineata pe DN1 A, la Cheia, au fost declarate decedate dupa ce anterior au fost supuse manevrelor de resuscitare.
Potrivit purtatorului de cuvant al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, cele doua victime, respectiv un barbat si o femeie de aproximativ 50 de ani, au fost incarcerate si scoase de pompieri ulterior supuse manevrelor de resuscitare.
Cele doua persoane nu au raspuns manevrelor, ele fiind declarate decedate de catre medicul de pe Ambulanta de Terapie Intensiva.
La fata locului a aterizat si un elicopter SMURD, care ar urma sa preia o femeie care are leziuni la membrele inferioare si superioare si care, de asemenea, a fost incarcerata.
Vasiloae a precizat ca alte trei persoane au fost ranite, dintre care doua ranite usor, acestea nefiind transportate la spital si o alta care este evaluata la fata locului, urmand a se decide daca va fi preluata de ambulanta pentru a o duce la o unitate spitaliceasca.
Din primele date de la fata locului, un autoturism care cobora pe DN1 A spre Ploiesti ar fi intrat pe contrasens izbindu-se de o duba, aceasta din urma iesind din afara partii carosabile si cazand de o diferenta de nivel de aproximativ doi metri, a precizat purtatorul de cuvant al IPJ Prahova, Raluca Brezeanu.
AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1165 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004689 (s)