News Flash:

Accident mortal in Caras-Severin

8 August 2017
1068 Vizualizari | 0 Comentarii
smurd cluj
persoana murit si alte doua au fost ranite usor, intr-un accident rutier petrecut, astazi, intre localitatile Carasova si Nermet, traficul rutier fiind blocat in zona, pe DN 58, potrivit Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Caras-Severin. 


„Un tanar de 25 de ani din Resita, in timp ce conducea au autoturism dinspre Carasova spre Resita, intr-o curba periculoasa la dreapta, semnalizata corespunzator, nu a adaptat viteza, a derapat si a lovit cu partea stanga-spate un alt autoturism, condus de un barbat de 37 de ani, din Anina, care circula regulamentar din sens opus. In urma impactului, pasagera din partea stanga-spate, in varsta de 49 de ani, care se afla in masina condusa de tanarul de 25 de ani a decedat”, a declarat Cecilia Danet, purtator de cuvant al IPJ Caras-Severin. 
In autoturisme erau patru persoane, dintre care una a fost incarcerata si se afla in stare foarte grava, iar ulterior a fost declarata decedata de catre medicii de pe ambulanta sosita la locul accidentului. Doua persoane au fost ranite usor si au fost transportate la spital pentru ingrijiri medicale. 


La fata locului au intervenit pompierii militari ai Detasamentului Resita si Serviciul Judetean de Ambulanta, a afirmat Elena Tarla, purtator de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ''Semenic'' al judetului Caras-Severin. 


In urma testarii cu aparatul etilotest a reiesit ca niciun sofer nu a consumat alcool. Politistii continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunilor de ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa.

Sursa: agerpres.ro

persoana murit ranite accident rutier
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1244 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006425 (s)