News Flash:

Accident grav pe Calea Sagului

4 Octombrie 2015
1497 Vizualizari | 0 Comentarii
accid sag
 Accident de circulatie, sambata dupa-amiaza, pe Calea Lugojului, in apropiere de sensul giratoriu spre Aeroportul Timisoara. O tanara a ajuns la spital in urma impactului dintre un BMW si un Renault Clio.
Din primele informatii, autoturismul marca BMW circula pe Calea Lugojului, dinspre Timisoara spre Aeroportul Traian Vuia. La iesirea din sensul giratoriu ce duce spre aeroport, soferul masinii a intrat pe contrasens si a lovit un Renault Clio, la volanul caruia se afla o tanara.
Soferul BMW-ului le-a declarat politistilor ca a lovit autoturismul marca Renault dupa ce a taiat linia continua, scrie tion.ro.
La locul accidentului au ajuns de urgenta un echipaj de politie, doua ambulante si un echipaj SMURD.
In urma impactului, soferita din Renault a fost ranita, ea fiind transportata la spital pentru ingrijiri medicale. Usor ranit a fost si pasagerul din dreapta din BMW, un prieten al soferului, care s-a lovit la cap si s-a ales cu nasul spart. Acesta insa a refuzat transportul la spital.
Circulatia in zona a fost afectata, fiind deviata pe un singur sens pe perioada in care politistii au realizat cercetarile la fata locului.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1407 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005257 (s)