News Flash:

Accident grav pe Calea Aradului

4 Ianuarie 2016
3161 Vizualizari | 0 Comentarii
smurd21
Cascadorii pe patru roti, sambata dupa-amiaza, la iesire din Timisoara, pe Calea Aradului. Un tanar s-a dat peste cap cu masina, dupa ce a virat brusc de volan, in incercarea de a evita un microbuz care circula pe acelasi sens.
Din primele informatii de la fata locului, tanarul, care se afla la volanul unui autoturism Audi, mergea pe banda intai in directia Arad. Chiar inainte de sensul giratoriu cu centura Timisoarei a tras brusc de volan stanga, dupa ce soferul unui microbuz care se deplasa in aceeasi directie pe banda a doua a tras si el de volan dreapta si i-a taiat calea, scrie tion.ro.
Se pare ca soferul microbuzului incerca sa se dea din calea unei alte masini, care venea din spate cu viteza. Conducatorul auto ii facea semne cu farurile sa se dea la o parte. Soferul microbuzului a accelerat si a tras volan dreapta. In acel moment, cel care conducea autoturismul Audi s-a speriat si a tras brusc de volan stanga, a traversat soseaua si s-a dat peste cap cu masina, oprindu-se in decor.
La fata locului au ajuns echipaje de ambulanta, politie si pompieri. Din fericire, soferul cascador fara voie a scapat fara nicio zgarietura. Masina pe care o conducea a fost insa serios avariata.
Oamenii legii au deschis o ancheta si urmeaza sa stabileasca cu exactitate circumstantele producerii accidentului.

arad
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1161 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006017 (s)