News Flash:

ACCIDENT GRAV la Timisoara! Trei persoane ranite dupa ce masina in care erau a lovit o ambulanta

28 Septembrie 2016
1264 Vizualizari | 0 Comentarii
ambulanta accident
Trei persoane au fost ranite, dintre care una grav, in noaptea de marti spre miercuri, dupa ce masina in care se aflau a lovit, la Timisoara, o ambulanta care se indrepta catre un bolnav, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Potrivit reprezentantilor Serviciului Judetean de Ambulanta Timisoara, trei persoane au fost ranite, dintre care una grav, fiind transportata la spital inconstienta, in urma unui accident care a avut loc la intersectia dintre str. Moise Dobosan si str. Grigore Alexandrescu.
Cele trei persoane se aflau intr-un autoturism care a lovit o ambulanta SMURD.
Potrivit unor surse, soferul autoturismului nu a acordat prioritate ambulantei, aceasta avand semnalele luminoase pornite.
Reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Banat" au declarat ca persoana care se afla pe bancheta din spate a autoturismului a avut nevoie de descarcerare. Aceasta a fost transportata la spital inconstienta, in timp ce soferul si pasagerul aflat pe scaunul din dreapta au fost raniti usor.
In ambulanta SMURD se afla echipajul medical format din cinci persoane, care se indrepra spre un bolnav, si niciuna nu a fost ranita.
In total, trei ambulante au intervenit la accident, fiind trimisa si o autospeciala de descarcerare.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1302 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006155 (s)