News Flash:

Accident grav intre Timisoara si Buzias. O masina s-a ciocnit cu un autocamion. Mastodontul s-a rasturnat si a luat foc

19 Iulie 2017
1096 Vizualizari | 0 Comentarii
maxresdefault
Accident grav de circulatie, marti la pranz, pe drumul care leaga Timisoara de Buzias. Din primele informatii trei masini au fost avariate si doua persoane au fost ranite dupa ce o soferita ar fi patruns pe contrasens. In urma impactului, un autocamion a luat foc.
Accidentul, spun politistii, s-a produs din cauza unei soferite de 42 de ani care circula dinspre Timisoara spre Buzias. In zona podului peste Timis, din apropierea localitatii Albina, femeia ar fi pierdut controlul volanului si a patruns pe contrasens. S-a izbit violent de un autocamion vidanja si ambele autovehicule au ajuns in camp. In accident a fost implicat si un al treilea autoturism, al unui pescar, parcat in afara soselei. Autocamionul a ricosat in autoturism si l-a aruncat si pe acesta in camp, scrie tion.ro.
 Impactul a fost deosebit de puternic, iar soferita vinovata a fost ranita. De asemenea, ranit a fost si soferul masinii mari, un barbat de 60 de ani. Mai mult, vidanja a luat foc la cateva minute de la producerea accidentului.
La aceasta ora circulatia pe drumul care face legatura intre Timisoara si Buzias este blocata in zona podului de la Albina. Pompierii militari, politistii de la Rutiera, dar si echipajele de prim ajutor s-au deplasat la fata locului pentru a interveni.

accident grav buzias
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1258 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006072 (s)