News Flash:

ACCIDENT GRAV in Teleorman! Cinci persoane ranite, intre care si un copil

30 Martie 2017
958 Vizualizari | 0 Comentarii
acc elicopter
Cinci persoane, intre care un copil, au fost ranite intr-un accident produs, joi, pe DN 6, in judetul Teleorman, dupa ce soferul unui autoturism nu a acordat prioritate la semnul ”cedeaza trecerea” si s-a ciocnit cu un alt autoturism care circula regulamentar.
Potrivit reprezentatilor Politiei Judeteme Teleorman, accidentul s-a produs pe DN 6, la intersectia cu DJ 612 A, iar primele verificari de la fata locului arata ca soferul unui autoturism care a incercat sa intre din drumul judetean in drumul national nu a oprit la indicatorul ”cedeaza trecerea” si a intrat in coliziune cu un alt autoturism care circula regulamentar.
In urma accidentului, cinci persoane, intre care un copil, au fost ranite, unul dintre adulti fiind in stare grava.
Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Teleorman, Adrian Gelu Dragomir, a declarat ca a fost nevoie de interventia echipajului de descarcerare pentru a scoate doua dintre victime din unul dintre autotursimele implicate in accident. De asemenea, unul dintre raniti este un copil cu dizabilitati, care nu are leziuni grave si care a fost dus la spital impreuna cu mama sa. 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1245 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005301 (s)