News Flash:

Accident grav in Galati! Un adolescent a murit si alti trei tineri au ajuns la spital, dupa ce masina in care se aflau a intrat intr-un copac

22 Octombrie 2017
1000 Vizualizari | 0 Comentarii
smurd22
Un adolescent de 15 ani a murit, in noaptea de sambata spre duminica, dupa ce masina in care se afla a derapat, pe DN26, in comuna galateana Vanatori, si a lovit trunchiul unui copac. Alti trei tineri aflati in autoturism au ajuns la spital, in stare grava, transmite corespondentul Mediafax.
Accidentul s-a produs in noaptea de sambata spre duminica, pe raza comunei Vanatori din judetul Galati, pe DN26.
Masina in care se aflau patru tineri a iesit de pe carosabil si s-a izbit violent de trunchiul unui copac.
Din primele cercetari a reiesit ca soferul nu a adaptat viteza la conditiile de drum, carosabilul fiind umed, si masina a derapat, iesind in afara acestuia.
Pasagerul din dreapta soferului, un adolescent de 15 ani, a murit in urma impactului.
Soferul in varsta de 20 de ani si doua tinere de 15 si 17 ani, aflate pe bancheta spate, au ajuns la spital in stare grava.
”Accidentul s-a produs in noaptea de sambata spre duminica, pe DN26, in apropierea localitatii Vanatori, cand un tanar, de 20 de ani, aflat la volanul unei masini, se pare ca nu a adaptat viteza la conditiile de carosabil umed, a derapat, a iesit in afara soselei cu autoturismul si a lovit buturuga unui copac de pe marginea drumului. In urma impactului, pasagerul din dreapta, un adolesecent de 15 ani, a decedat. Totodata, soferul a fost ranit, dar si doua tinere, de 15 si 17 ani, aflate pe bancheta din spate a masinii”, a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Galati, Crina Dragu.
Politistii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1406 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007872 (s)