News Flash:

ACCIDENT GRAV in comuna Topolovatul Mare, intre Timisoara si Lugoj. Patru persoane au ajuns la spital

28 Iulie 2017
1065 Vizualizari | 0 Comentarii
smurd22
Accident de circulatie, in noaptea de joi spre vineri, pe drumul care leaga Timisoara de Lugoj, in comuna Topolovatul Mare. Patru persoane au ajuns la spital, dupa ce un sofer a intrat pe contrasens si s-a lovit de o autoutilitara.
Accidentul, spun politistii, s-a petrecut din cauza unui sofer in varsta de 32 de ani. Acesta circula dinspre Timisoara spre Lugoj, la volanul unui autoturism Volkswagen, iar la un moment dat a patruns pe contrasens, unde s-a ciocnit violent de o autoutilitara incarcata cu lemne. Impactul a fost puternic, iar atat soferul vinovat cat si conducatorul autoutilitarei, un barbat in varsta de 40 de ani, au fost raniti grav si au fost transportati la spital. Tot la spital au ajuns si doi pasageri din autoturismul Volkswagen, care nu au suferit insa rani grave, scrie tion.ro.
„La locul interventiei s-au deplasat o autospeciala cu modul de descarcerare, o autospeciala de stingere cu apa si spuma si 8 subofiteri din cadrul Detasamentului 1 de pompieri Timisoara, un echipaj SMURD din cadrul Detasamentului Lugoj si 3 echipaje SAJ”, transmit reprezentantii ISU Banat.
Politistii de la Rutiera s-au deplasat si ei la fata locului si au deschis acum un dosar penal pentru infractiunea de vatamare corporala din culpa.

topolovatul mare
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1262 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006465 (s)