News Flash:

Accident grav in apropiere de Timisoara

12 Aprilie 2016
1302 Vizualizari | 0 Comentarii
smurd21
Circulatie data peste cap in apropiere de Timisoara, dupa ce o masina a izbit un cap de pod la Sag si s-a rasturnat. Echipaje SMURD si pompieri au pornit in cea mai mare graba spre locul accidentului pentru a acorda primul ajutor. Doi tineri au fost raniti.
In ambele sensuri, din pricina accidentului, traficul a fost blocat si s-au format cozi de masini, mai ales ca fiind duminica seara, la intrarea, respectiv iesirea din Timisoara catre Sag este aglomeratie, oamenii intorcandu-se acasa fie din weekend, fie de la cumparaturi, scrie opiniatimisoarei.ro.
„Un barbat de 28 de ani a condus un autoturism pe DN 59, din directia Jebel spre Timisoara, iar la kilometrul 16 a pierdut controlul asupra directiei de deplasare, intrand in coliziune cu un capat de pod, dupa care s-a rasturnat. In urma accidentului, atat soferul cat si pasagera au suferit rani, fiind transportati la spital pentru acordarea ingrijirilor medicale. In cauza se intocmeste dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare din culpa„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro Mirela Draghicioiu, purtator de cuvant IPJ Timis.

circulatie timisoara sag echipaje smurd
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1129 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005830 (s)