News Flash:

Accident grav cu victime in judetul Brasov

30 Decembrie 2016
990 Vizualizari | 0 Comentarii
smurd22
Trei persoane au fost ranite si transportate la Spitalul Judetean Brasov in urma a doua accidente care au avut loc vineri in judetul Brasov, la intrarea in Vladeni, respectiv intre localitatile brasovene Maierus si Hoghiz (Valea Bogatii), informeaza Mediafax. 

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Brasov, cpt. Ciprian Sfreja, in primul accident, petrecut pe DN1, pe raza localitatii Vladeni, un camion a lovit un autoturism, soferul masinii si pasagera din dreapta sa ramanand incarcerati.


La locul accidentului au intervenit un echipaj de descarcerare, doua echipaje SMURD si o ambulanta.


La randul sau, drAdriana Palaghiea, purtatorul de cuvant al Ambulantei Brasov, a declarat ca pasagera din dreapta, o femeie de 59 de ani, a suferit multimple fracturi si era in soc hemoragic, iar soferul era constient, cu traumatism cranio-cerebral.


Totodata, la putin timp dupa accidentul de la Vladeni, ISU Brasov a fost solicitat sa intervina la accidentul petrecut pe DN13, la iesire din Padurea Bogatii, unde un autoturism s-a ciocnit cu o autoutilitara. O persoana a ramas incarcerata, fiind inconstienta in momentul sosirii echipajelor de salvare. La locul accidentului au intervenit un echipaj de descarcerare, un echipaj SMURD si o ambulanta, potrivit reprezentantului ISU Brasov.


Cele trei persoane ranite au fost transportate la Spitalul Judetean Brasov.


Circulatia rutiera s-a desfasurat ingreunat, vineri dimineata, atat pe DN1, la intrarea in Vladeni, judetul Brasov, cat si pe DN13 (E60) Brasov – Sighisoara, intre localitatile brasovene Maierus si Hoghiz (Valea Bogatii).

vladeni adriana palaghiea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1194 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004791 (s)