News Flash:

Accident grav cu sapte raniti pe Calea Aradului

6 Septembrie 2016
1216 Vizualizari | 0 Comentarii
smurd21 2
Trei autoturisme s-au ciocnit si mai multe persoane au fost ranite, printre care si doi copii.
Din primele informatii, soferita unui autoturism Skoda, care circula pe Calea Aradului, pe sensul de intrare in oras, a ajuns cu masina pe portiunea de pamant de pe marginea soselei si a derapat. Femeia a pierdut controlul autoturismului, care si-a schimbat directia si a ajuns pe contrasens. Masina a fost lovita de un Opel si de un autoturism Alfa Romeo, care circulau din directia opusa, pe benzile 1 si 2.
In urma impactului violent, toate masinile implicate in accident au fost avariate. La locul accidentului au ajuns de urgenta echipaje de politie, pompieri si prim-ajutor. Doctorii de pe ambulanta au acordat ingrijiri medicale victimelor, care au fost transportate la spital, scrie tion.ro.
Singurul care nu a avut nevoie de asistenta medicala a fost soferul autoturismului Afla Romeo, care era singur in masina. Atat soferita din Skoda, cat si persoanele din Opel, patru adulti si doi copii, au fost ranite. Unul dintre copii s-a ales cu mana rupa, iar soferul din Opel a acuzat dureri la coloana.
Politistii continua cercetarile pentru a stabili cu exactitate in ce conditii s-a petrecut accidentul.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1124 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004655 (s)