News Flash:

ACCIDENT grav cu sapte masini pe Valea Oltului

21 Octombrie 2016
1217 Vizualizari | 0 Comentarii
accident costeiu
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca, vineri dimineata, din cauza unui accident rutier, traficul a fost oprit pe ambele sensuri, pe o portiune din Valea Oltului. Autoritatile au declansat initial planul rosu de interventie. 
UPDATE La ora 10.35, Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca in judetul Valcea, traficul pe DN7 Ramnicu Valcea – Sibiu s-a reluat, pe un fir alternativ. Din pricina unui accident rutier in care au fost implicate un autotren, un autocar si cinci autovehicule, circulatia fusese oprita total la km 199+800 de metri, la iesirea din localitatea valceana Calimanesti catre Sibiu.
Potrivit Romania TV, un tir a lovit puternic in spate un autocar care mergea spre Elvetia, iar autocarul a ricosat apoi in mai multe masini de pe sensul opus. Autoritatile spun ca ar fi vorba de un carambol cu sapte masini in total, fiind activat Planul rosu de interventie, apoi atentionarea fiind retrasa.
Initial, s-a cerut interventia unui elicopter SMURD, insa dupa ce echipajele de salvare au ajuns la fata locului au gasit doar doua persoane ranite si au stabilit ca nu mai este nevoie de interventia elicepterului SMURD. 
Din cauza accidentului rutier in care au fost implicate sase autovehicule, traficul pe DN7 Ramnicu Valcea – Sibiu (Valea Oltului) este oprit pe ambele sensuri la iesirea din localitatea valceana Calimanesti catre Sibiu, la ora 10, anunta Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1242 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005112 (s)