News Flash:

Accident grav cu doua victime intre Recas si Sustra

7 Decembrie 2015
1997 Vizualizari | 0 Comentarii
accident la recas
Accident de circulatie aproape de Timisoara, intre Recas si Sustra, in urma caruia doi tineri, o femeie si un barbat, au fost raniti si transportati la spital, la Timisoara.
Soferul, un barbat de 31 de ani a pierdut controlul volanului si s-a rasturnat cu masina, din cauza drumului umed.
”Un barbat de 31 ani a condus un autoturism pe DN6 dinspre Recas spre Sustra, iar pe fondul neadapratii vitezei la conditiile de drum, carosabilul fiind umed a pierdut controlul volanului rasturnandu-se in afara partii carosabile. In urma accidentului 2 pasageri, o femeie de 34 de ani si un barbat de 29 de ani au fost transportati la spital”, a declarat Ancuta Morariu, purtatorul de cuvant al IPJ Timis, pentru opiniatimisoarei.ro.
In masina se aflau 5 persoane.
Femeia ranita intrase in stop cardio-respirator, astfel ca a fost nevoie ca medicii sositi cu ambulantele la fata locului, sa o resusciteze, scrie opiniatimisoarei.ro.
Soferul, dar si celelalte doua persoane din masina au scapat teferi.
Politistii au deschis dosar penal in acest caz pentru vatamare corporala din culpa si continua cercetarile pentru a stabili cu exactitate circumstantele producerii acestui accident.
Timp de aproximativ o ora intre localitatile Recas si Sustra s-a circulat cu restrictie, pe o banda, in zona accidentului.

ancuta morariu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1300 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005053 (s)