News Flash:

Accident GRAV cu doua victime incarcerate in Timisoara

21 Noiembrie 2014
1399 Vizualizari | 0 Comentarii
Un nou accident de circulatie a avut loc joi seara, in Timisoara, din cauza neacordarii de prioritate,  de data aceasta intre un BMW si un Volkswagen. A fost necesara interventia pompierilor de la Descarcerare pentru a scoate doua femei din autoturisme, care au fost transportate la spital pentru ingrijiri medicale.
Accidentul s-a produs la intersectia strazii Moise Dobosan cu strada Livezilor. Potrivit declaratiilor soferului din BMW, acesta circula pe strada Livezilor si desi trebuia sa cedeze trecerea, nu s-a asigurat inainte sa intre in intersectie si nu a vazut autoturismul Volkswagen care circula din sens opus.
In ambele autoturisme implicate in accident se afla cate o femeie pe scaunul din dreapta. Pentru scoaterea acestora din masini a fost necesara interventia pompierior de la Descarcerare, in timp ce soferii au scapat cu rani usoare, scrie tion.ro.
“Am fost solicitati pentru interventie la un accident rutier cu doua persoane incarcerate, ambele au fost scoase din autoturisme si au fost transportate la spital cu ambulanta. Alte doua persoane au leziuni minore”, a declarat Valentin Colesnic, comandant Detasamentul 2 Pompieri Timisoara.
Politistii au procedat la testarea cu aparatul etilotest, in urma careia a rezultat o valoare de 0,06 mg/l alcool pur in aerul expirat, la soferul care se afla la volanul autoturismului marca BMW.
Oamenii legii continua cercetarile in acest caz pentru a stabili cu exactitate in ce conditii s-a produs accidentul.

timisoara volkswagen bmw
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1361 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006447 (s)