News Flash:

Accident de circulatie in Timis, soldat cu doi morti

4 Septembrie 2017
1454 Vizualizari | 0 Comentarii
Accident grav de circulatie, in noptea de sambata spre duminica, in localitatea timsieana Paniova. Doi barbati si-au pierdut viata si un al treilea a fost grav ranit dupa ce masina in care se aflau s-a izbit violent de o troita amplasata pe marginea drumului.
Accidentul, spun politistii, s-a produs din cauza unui barbat de 40 de ani. Acesta circula la volanul unei autoutilitare Mercedes, in localitatea timiseana Paniova, dinspre Secas spre Ghizela. Într-o curba la dreapta soferul nu a adaptat viteza la conditiile de drum, carosabilul fiind umed, si a pierdut controlul volanului. Autovehiculul scapat de sub control a iesit de pe sosea si a lovit in plin o troita de beton amplasata in apropierea soselei.
Impactul a fost puternic, iar soferul si inca un prieten de-al lui in varsta de 38 de ani, pasager in autoutilitara, si-au pierdut viata pe loc. O a treia persoana, un barbat de 35 de ani, a fost ranita grav si a fost transportata de urgenta la spital pentru ingrijiri medicale.
Politistii de la Rutiera s-au deplasat la fata locului si au deschis acum un dosar penal pentru ucidere din culpa. În urma cercetarilor ei vor stabili conditiile exacte in care s-a produs fapta.
Sursa: tion.ro

accident circulatie timsieana paniova
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.5993 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008742 (s)