News Flash:

ACCIDENT CUMPLIT pe un drum judetean din Dolj: Doi oameni au murit si alti doi sunt raniti grav

21 Iulie 2017
1008 Vizualizari | 0 Comentarii
accident Chizatau
Doi oameni au murit si alti doi au fost raniti grav intr-un accident rutier care a avut loc vineri dimineata, pe DJ 561 in judetul Dolj. Victimele se indreptau spre locul de munca, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Purtatorul de cuvant al Politiei Dolj, Catalin Dochia, a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX ca in accident au fost implicate trei autoturisme.
„Pe DJ 561 intre Segarcea si Calopar, un autoturism Cielo a intrat in depasire neregulamentara a unui autoturism Skoda, pe care l-a acrosat in depasire, si a lovit frontal un alt autoturism Opel. In Cielo se afla soferul si doua persoane, pe bancheta din spate, care au decedat”, a declarat Catalin Dochia.
Potrivit Politiei Dolj, cei doi barbati decedati, unul de 51 de ani si altul de 24 ani, ambii din Segarcea, mergeau catre serviciu.
Soferul autoturismului, un tanar de 25 ani, a suferit mai multe rani si a fost transportat la Spitalul de Urgenta din Craiova.
La spital a ajuns si o femeie de 44 ani, din Craiova, care se afla la volanul autoturismului lovit frontal. Aceasta mergea catre locul de munca, in Valea Stanciului.
Cel de-al treilea autoturism implicat in accident a suferit avarii minore.
Politistii vor intocmi dosar penal pentru ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1131 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004849 (s)