News Flash:

Accident cumplit pe DN6. Un mort si cinci raniti

23 Februarie 2017
1085 Vizualizari | 0 Comentarii
accident Chizatau
Un biciclist a murit in aceasta seara dupa ce a fost lovit pe DN 6, in comuna Daneasa, de un automobil care ulterior a derapat si a ajuns intr-un canal, potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Olt, Alexandra Dicu.


Aceasta a precizat, despre modul in care s-a produs accidentul rutier, ca un automobil a evitat biciclistul apoi a parasit partea carosabila si s-a rasturnat pe un camp. Un alt autoturism, care se deplasa din sens opus nu a reusit sa evite biciclistul, l-a lovit, apoi a derapat, a parasit partea carosabila si a ajuns intr-un canal.


Biciclistul a fost tarat pe o distanta de cativa de metri.

In urma accidentului, doua persoane aflate in masina care a lovit biciclistul au suferit diferite traumatisme si au fost transportate de echipaje ale Serviciului Judetean de Ambulanta Olt la Spitalul Caracal. Alte trei persoane ranite au refuzat sa fie transportate la spital.


Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Olt, Alin Basasteanu, echipajele medicale care s-au deplasat la interventie au constatat ca biciclistul prezenta leziuni incompatibile cu viata.


Basasteanu a adaugat ca la interventie, in sprijinul persoanelor ranite, s-au deplasat echipaje SMURD si echipaje de la Ambulanta. Trei persoane au fost monitorizate medical la fata locului si doua au fost transportate la spital.


"In cele doua automobile se aflau cinci persoane, toate constiente. Cele doua persoane transportate la spital prezentau traumatisme diverse, in special in zona fetei", a spus reprezentantul ISU Olt.

daneasa automobil ipj alexandra dicu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1163 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006197 (s)