News Flash:

ACCIDENT CUMPLIT! Masina spulberata de tren in apropiere de Timisoara. Soferul este in coma

22 Noiembrie 2015
1976 Vizualizari | 0 Comentarii
masina lovita de tren3
Un sofer a ramas incarcerat in masina, un Audi A4, dupa ce a fost lovit de un tren Regiotrans, care circula pe ruta Cenad – Timisoara, la intrarea in localitatea Dudestii Noi.
Din primele informatii de la fata locului, barbatul, care conducea un Audi A4, nu a observat trenul Regiotrans, la trecerea la nivel cu calea ferata aflata la intrarea in localitatea Dudestii Noi. Masina a fost lovita din plin de tren si tarata cativa metri pe liniile de cale ferata. In urma impactului, soferul, in varsta de 47 de ani, a fost ranit grav si a ramas incarcerat.
Potrivit martorilor, in Audi se mai afla un barbat, care insa a fugit de la fata locului.
La locul accidentului au fost chemate mai multe autospeciale de pompieri, precum si un echipaj de la Descarcerare. De asemenea la fata locului au sosit mai multe echipaje de politie, care au inceput cercetarile si urmeaza sa stabileasca cu exactitate in ce conditii s-a produs accidentul, scrie tion.ro.
Inainte de venirea echipajului de Descarcerare, pasagerii din tren au reusit sa scoata soferul din masina. Barbatul a fost transportat de urgenta la spital, in Timisoara, pentru ingrijiri medicale. Potrivit martorilor, in autoturism se simtea un puternic miros de alcool, insa politistii vor stabili daca soferul a consumat sau nu bauturi alcoolice in urma rezultatelor analizelor de sange.
Ciruculatia rutiera a fost blocata mai bine de o ora.
Circulatia feroviara in dreptul localitatii Dudestii Noi este blocata de zeci de minute la ora publicarii acestei stiri.

trenul regiotrans
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1153 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006023 (s)