News Flash:

ACCIDENT CUMPLIT! Masina in care se afla o familie cu doi copii a fost spulberata de tren, in judetul Suceava

30 Noiembrie 2016
1138 Vizualizari | 0 Comentarii
masina lovita de tren3
Patru persoane, intre care doi copii, au ajuns, miercuri, la spital, dupa ce masina in care se aflau a fost lovita de locomotiva unui tren local, la o trecere la nivel cu calea ferata din localitatea suceveana Todiresti.
Potrivit purtatorului de cuvant al ISU Suceava, Alin Galeata, citat de Mediafax,  patru persoane, intre care doi copii, aflate intr-un autoturism, au fost ranite in urma unui accident produs in localitatea suceveana Todiresti, dupa ce locomotiva trenului Cacica-Suceava a lovit masina la o trecere la nivel cu calea ferata.
Galeata a spus ca in zona s-au deplasat doua autospeciale de descarcerare, o ambulanta SMURD si doua autospeciale ale Serviciului de Ambulanta Judetean Suceava.
Persoanele aflate in autoturism nu erau incarcerate, erau constiente, iar la o prima evaluare s-a constatat ca soferul a suferit un traumatism cranio-cerebral, cei doi copii au contuzii la cap, iar mama acestora a suferit o plaga taiata in zona ochiului.
Galeata a spus ca cei aproximativ 70 de calatori aflati in trenul Cacica-Suceava nu au fost raniti, iar circulatia in zona era blocata.
Purtatorul de cuvant al ISU Suceava a mentionat ca toate cele patru persoane sunt transportate la Unitatea de Primiri Urgente a SJU Suceava pentru acordarea de ingrijiri medicale.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1118 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006059 (s)