News Flash:

ACCIDENT CUMPLIT in Timisoara! O tanara arhitecta a fost ucisa de un sofer care a fugit de la locul accidentului

14 Septembrie 2016
1338 Vizualizari | 0 Comentarii
smurd22
Accident teribil, marti dimineata, pe strada Cluj din Timisoara. O tanara si-a pierdut viata dupa ce masina in care se afla s-a izbit violent de un copac si un stalp. Soferul vinovat a fugit imediat ce a vazut ca femeia a decedat.
Politistii spun ca masina, o Alfa Romeo, circula dinspre strada 1 Decembrie spre Calea Martirilor, pe strada Cluj. Soferul, un barbat de 39 de ani, a pierdut controlul volanului, iar masina scapata de sub control a trecut peste bordura si a ajuns pe trotuar unde a lovit un copac ornamental si un stalp de iluminat.
Impactul a fost foarte puternic, iar autoturismul s-a facut zob. Tanara de 34 de ani aflata pe scaunul din dreapta, cu domiciliul in Bucuresti, nu a avut nicio sansa si a decedat pe loc.
Martorii spun ca imediat dupa producerea accidentului soferul, Cristian Catana, a observat ca femeia a murit, a sarit din masina si s-a facut nevazut. A fost identificat insa de politisti, iar oamenii legii incearca acum sa dea de urma lui pentru a-l trage la raspundere. Cand va fi prins el va fi cercetat penal pentru ucidere din culpa dar si pentru ca a parasit locul accidentului fara incuviintarea politistilor.
Soferul vinovat de producerea accidentului, Cristian Catana, a fost prins dupa ce politistii de la Sectia 2 au primit informatii ca s-ar ascunde intr-o garsoniera in zona Soarelui. Oamenii legii l-au luat prin surprindere pe barbat. Acesta a fost gasit dormind si imbracat in hainele acoperite cu sange in urma accidentului.
Barbatul le-a spus politistilor ca o cunoscuse pe tanara de 34 de ani cu cateva ore inainte de producerea accidentului. S-au cunoscut in oras si barbatul a invitat-o pe femeie la o cafea, scrie tion.ro.
Tanara de 34 de ani era din Bucuresti si a venit la Timisoara la o prietena. A iesit in oras, in Complexul Studentesc, si l-a cunoscut pe Cristian Catana intr-un local de pe strada Socrate. Era arhitect si inainte sa ajunga in Timisoara a fost la Venetia unde a participat la Bienala de Arhitectura. In drum spre casa s-a oprit la Timisoara pentru a se intalni cu cativa prieteni vechi.

accident teribil cristian catana
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1122 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004720 (s)