News Flash:

Accident cumplit in judetul Sibiu! Un sofer de tir a murit pe loc

24 Septembrie 2015
1219 Vizualizari | 0 Comentarii
tir rasturnat2
Un grav accident de circulatie avut loc joi dimineata pe Drumul National 1, intre Sibiu si Sebes, la intrare in Miercurea Sibiului. Un sofer de TIR din Arges, a murit dupa ce a fost proiectat prin geamul autotrenului pe care il conducea.
Inchiderea autostrazii A1, intre Saliste si Cunta, are ca efect reaparitia accidentelor auto pe Drumul National 1, pe tronsonul dintre aceste doua localitati. Un conducator auto din judetul Arges, a decedat in urma unui accident avut loc la intrarea in Miercurea Sibiului. Soferul conducea un TIR, nu a pastrat distanta regulamentara fata de alta masina care circula din sens opus. Barbatul a incercat sa evite impactul cu un alt TIR care circula din sens opus in fata sa, dar s-a infipt cu partea stanga in remorca acestuia. Din impact TIR-ul a derapat si a lovit un indicator auto, dupa care s-a rasturnat in sant.
Usa din stanga a TIR-ului a ramas infipta in remorca celuilalt autotren, iar soferul vinovat de producerea accidentului, a fost proiectat din cabina la cativa metri distanta, in niste copaci de pe marginea drumului. Acesta a decedat pe loc, din cauza ranilor suferite, stabilindu-se si faptul ca nu purta centura de siguranta, lucru ce s-a dovedit fatal pentru el.

arges
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1270 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006077 (s)