News Flash:

ACCIDENT CUMPLIT in judetul Sibiu! Un microbuz cu pasageri s-a ciocnit cu o cisterna

16 Decembrie 2015
1157 Vizualizari | 0 Comentarii
accident grav3
Sase persoane au fost ranite, in noaptea de marti spre miercuri, dupa ce un microbuz de pasageri si o cisterna s-au ciocnit, pe Drumul National 1, in localitatea sibiana Apoldu de Sus, traficul fiind ingreunat pentru mai mult de o ora, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Sibiu, Luciana Baltes, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, ca sase persoane au fost ranite, in noaptea de marti spre miercuri, dupa ce un microbuz de pasageri si o cisterna s-au ciocnit.
"Accidentul s-a produs in localitatea Apoldu de Sus, pe Drumul National 1. Soferul unui microbuz care circula spre Sibiu nu a adaptat viteza intr-o curba periculoasa si a intrat in coliziune cu un autotren incarcat cu rasini sintetice", a declarat Luciana Baltes.
Potrivit acesteia, cele sase persoane au fost ranite usor, dar au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean Sibiu.
Luciana Baltes a precizat ca traficul rutier in zona accidentului a fost complet blocat pentru aproximativ 40 de minute, dupa care, timp de aproape o jumatate de ora, s-a circulat alternativ pe un singur fir.
Accidentul s-a produs pe sectorul de drum in care Autostrada Sibiu-Orastie este inchisa, iar traficul se desfasoara pe DN 1, intr-o zona considerata foarte periculoasa.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1228 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005027 (s)