News Flash:

ACCIDENT CUMPLIT in judetul Hunedoara!

25 Iulie 2016
1179 Vizualizari | 0 Comentarii
smurd21
Patru persoane, printre care si un copil de 11 ani, au fost ranite sambata dimineata intr-un accident de circulatie care a avut loc pe DN 7, pe raza localitatii hunedorene Lesnic. 
Din primele verificari ale politistilor, accidentul s-a produs pe fondul oboselii la volan, dupa ce masina in care se aflau victimele, condusa de un barbat din Buzau, a parasit partea carosabila si s-a rasturnat in decor. 
Cei patru se indreptau spre granita de vest pentru ca doreau sa ajunga in Italia. 
''Primele verificari arata ca soferul unui autoturism, in varsta de 32 de ani, din Buzau, pe fondul oboselii la volan, ar fi parasit partea carosabila si s-a rasturnat in afara acesteia'', a declarat, pentru AGERPRES, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Hunedoara, Laura Bradu. 
Victimele accidentului au suferit mai multe traumatisme si au fost transportate la Spitalul Judetean de Urgenta din Deva, pentru ingrijiri medicale, a informat purtatorul de cuvant al Serviciului Judetean de Ambulanta Hunedoara, dr. Calin Dumitrescu. 
Astfel, copilul de 11 ani prezinta o fractura la glezna dreapta, doua femei, cu varstele de 29 si 55 ani, au suferit mai multe contuzii toracice si escoriatii, iar soferul masinii prezinta un traumatism cranian si diverse contuzii. Victimele au fost aduse la Urgenta in stare stabila, constiente. 
Pe numele soferului, politia va intocmi un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1241 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006639 (s)