News Flash:

ACCIDENT CUMPLIT in judetul Arges! Sase persoane, intre care un copil, au fost ranite in urma coliziunii dintre doua masini

12 Noiembrie 2017
991 Vizualizari | 0 Comentarii
smurd22 1

Sase persoane au fost ranite, duminica, pe DN67B, in zona localitatii Smeura, din judetul Arges, dupa ce soferul unei masini nu a pastrat distanta regulamentara si a lovit autoturismul din fata, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Potrivit Politiei Arges, accidentul s-a produs pe DN67B, pe sensul de mers catre Pitesti, doua masini fiind implicate in coliziune.

„Din primele cercetari, este vorba despre o lovitura din spate, pe fondul nepastrarii distantei. Sapte persoane solicita ingrijiri medicale. Momentan se circula pe o singura banda”, a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Arges, Madalin Zamfir.

La randul sau purtatorul de cuvant al ISU Arges, Madalina Epure, a spus ca sase persoane au fost transportate la unitati medicale pentru ingrijiri.


„La accidentul rutier de la Smeura au fost sase victime, dintre care un copil. Victimele au fost preluate de cinci ambulante SAJ si o ambulanta SMURD”, a precizat Epure.

Politistii continua cercetarea la fata locului pentru a stabili cu exactitate modul in care s-a produs.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1258 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006189 (s)