News Flash:

ACCIDENT CUMPLIT in judetul Arad, soldat cu un mort si doi raniti grav

29 Septembrie 2017
1086 Vizualizari | 0 Comentarii
smurd22
O persoana si-a pierdut viata, iar alte doua au fost ranite, dupa ce autoturismul in care se aflau s-a rasturnat in noaptea de joi spre vineri, pe raza comunei Socodor, judetul Arad, aflata pe drumul national DN 69A Varsand - Chisineu Cris, informeaza Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Arad. 
"Putin dupa miezul noptii de joi spre vineri, la telefonul unic 112 a fost anuntata producerea unui accident rutier in urma caruia o persoana a ramas incarcerata in autoturismul implicat in accident. La fata locului s-au deplasat un echipaj cu o autospeciala de stingere cu apa si spuma si modul de descarcerare, de la Detasamentul de Pompieri - Garda de interventie nr. 2 Chisineu Cris, precum si un echipaj de la Serviciul de Ambulanta Arad", precizeaza comunicatul ISU Arad. 
Potrivit sursei citate, fortele de interventie ajunse la fata locului au constatat ca in accident a fost implicat un autoturism care s-a rasturnat in afara partii carosabile. 
In autoturism se aflau trei persoane, dintre care doua au reusit sa iasa singure din autovehicul, cea de a treia persoana, iconstienta, ramanand insa incarcerata intre fiarele contorsionate ale autoturismului. 
"Echipajul de pompieri a scos victima din autoturism si a predat-o echipajului de la Serviciul de Ambulanta Judetean Arad, care a constatat ca aceasta era decedata", a adaugat purtatorul de cuvant al ISU Arad. 
La fata locului s-au deplasat, de asemenea, politisti din cadrul Serviciului Politiei Rutiere Arad, car au efectuat cercetari la fata locului pentru a stabili cauzele care au condus la producerea accidentului. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1160 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006104 (s)