News Flash:

Accident cumplit in apropiere de Arad soldat cu un mort si trei raniti!

17 August 2015
1190 Vizualizari | 0 Comentarii
smurd21
Un barbat de 39 de ani a murit si alte trei persoane au fost ranite, duminica, dupa ce un autoturism si un microbuz incarcat cu cauciucuri s-au ciocnit frontal pe DN 7, in apropiere de Arad, traficul fiind blocat timp de doua ore in urma accidentului. 
Accidentul a avut loc pe DN 7, la iesirea din Arad spre Nadlac, unde un microbuz cu numere de Arges, care transporta cauciucuri, a intrat pe contrasens si s-a ciocnit frontal cu un autoturism.
In urma impactului, un barbat de 39 de ani din orasul Pecica, aflat la volanul autoturismului, a murit, iar cumnata sa a fost ranita grav. Pompierii au reusit sa o descarcereze dupa 30 de minute, femeia fiind transportata la spital.
De asemenea, alti doi barbati, aflati in microbuz, au fost raniti si au fost transportati la spital, scrie ziuadevest.ro.
Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Judetene Arad, Lorena Parvulescu, din primele cercetari reiese ca soferul microbuzului circula cu viteza excesiva si a pierdut controlul volanului in curba.
Traficul pe DN 7 a fost blocat in zona timp de aproximativ doua ore, fiind deviat, intre frontiera cu Ungaria si Arad, pe autostrada A1.

dn 7
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1170 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004833 (s)