News Flash:

Accident cumplit! Doua persoane au murit si alte trei au fost ranite

25 Septembrie 2016
1105 Vizualizari | 0 Comentarii
accident
Doua persoane au decedat, iar alte trei au fost transportate la spital in urma unui accident rutier care s-a produs duminica pe DN5, in apropierea localitatii Daia, dupa ce trei autoturisme s-au ciocnit.
Echipajele de interventie au constatat ca doua persoane au murit, iar alte trei au fost ranite. Trei autoturisme au fost implicate in accidentul rutier, iar un TIR incarcat cu borcane a ajuns in sant.
"La acest moment, traficul s-a reluat pe o banda, se circula alternativ. Avem echipaje rutiere care asigura dirijarea traficului in zona. Din primele cercetari, trei autovehicule au fost implicate intr-un accident rutier din care au rezultat doua persoane decedate si trei persoane transportate la spital. Mai este vorba despre un TIR care probabil a vrut sa evite impactul cu celelalte autovehicule, dar acesta este un accident independent, fiindca nu a avut coliziune cu cele trei autovehicule. Probabil a vrut sa evite impactul si a intrat in sant. Victimele sunt din cele trei autovehicule", a declarat, pentru MEDIAFAX, agent sef principal Constantin Vasilache, de la Inspectoratul Judetean de Politie Giurgiu.
"In momentul ajungerii la locul interventiei s-a constatat ca existau doua persoane decedate, o persoana incarcerata si inca doua persoane care aveau nevoie de ingrijiri medicale. De asemenea, existau semne ale unui inceput de incendiu, care a fost stins intre timp de participantii la trafic, subofiteri de la ISU care se intorceau acasa din tura de serviciu. Doua victime au fost transportate la UPU giurgiu de catre serviciul de ambulanta judetean Giurgiu, iar una a refuzat transportul", a declarat, pentru MEDIAFAX, capitanul Cristian Virag, purtator de cuvant ISU Giurgiu.
Politistii vor stabili exact imprejurarile in care a avut loc accidentul.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1147 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005969 (s)