News Flash:

Accident cu patru masini pe strada Maresal Alexandru Averescu

7 August 2015
1150 Vizualizari | 0 Comentarii
acc cu 4 masini
Accident de circulatie, joi seara, pe strada Maresal Alexandru Averescu din Timisoara. Patru masini au fost avariate dupa ce soferul unui autoturism Nissan a lovit in spate un autovehicul Dacia Logan.
Din primele informatii de la fata locului, atat autoturismul Nissan, cat si Dacia Logan, circulau pe strada Maresal Alexandru Averescu inspre strada Drubeta.
Soferul autoturismului Nissan povesteste ca intre masina sa si Dacia Logan se afla inca un autovehicul care a virat dreapta, iar el l-a ocolit pe partea stanga cand, la un moment dat, s-a trezit cu autoturismul Dacia Logan in fata. Soferul masinii Nissan nu a mai putut frana la timp si a lovit Dacia in partea stanga, spate.
La randul sau, soferul Daciei Logan a spus ca incerca sa gaseasca un loc de parcare, in apropiere de intersectia cu Aleea Crivaia, cand a fost lovit in spate de autoturismul Nissan.
In urma impactului, Dacia Logan a ricosat intr-un alt autoturism Dacia Logan, parcat pe marginea drumului, iar autovehiculul Nissan a lovit un automobil Ford Fiesta, parcat tot pe marginea soselei. Din fericire, nimeni nu a fost ranit, dar toate cele patru masini au fost serios avariate, scrie tion.ro.
La fata locului au ajuns mai multe echipaje de politie, iar circulatia pe strada Maresal Alexandru Averescu s-a desfasurat cu dificultate timp de cateva zeci de minute.
Oamenii legii au deschis o ancheta s urmeaza sa stabileasca cu exactitate circumstantele producerii accidentului.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1671 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005620 (s)