News Flash:

ABSOLUT FABULOS! Mama isi filmeaza copiii jucandu-se in piscina, dar priviti ce se intampla cateva clipe mai tarziu! VIDEO

10 Februarie 2017
1093 Vizualizari | 0 Comentarii
in piscina

O piscină gonflabilă poate fi adeseori locul ideal pentru o partidă de distracţie pe cinste. Privind aceste imagini, avem convingerea că o idee genială poate aduce la propriu valurile mării chiar în interiorul piscinei din curtea casei fiecăruia dintre noi.

Într-o zi toridă de vară, o baie în piscina din faţa casei este fără îndoială un mijloc garantat de relaxare. Mama copiilor care se bălăceau în piscina ţinea în mână camera video pentru a surprinde câteva amintiri nepreţuite. La început nimic nu părea să anunţe distracţia maximă ce avea să urmeze după ce tatăl celor doi copiii intră în piscină, după ce în prealabil a înlăturat scara de acces de pe marginea acesteia.

Bărbatul se poziţionează în mijlocul piscinei şi cu ajutorul unei plăci de înot împrumutată de la unul din copii începe să împingă apa în mod regulat. Copiii au fost entuziasmaţi în momentul în care apa din piscină se mişca asemeni unor valuri incredibile.

Tatăl lor a continuat aceeaşi mişcare până când valurile formate aproape îl acopereau. Fiind într-un spaţiu limitat, apa îşi formase deja o mişcare constantă, iar acum în piscina familiei distracţia atinsese cote maxime.

Chiar dacă tatăl s-a dat la o parte din mijlocul piscinei, locul lui a fost luat pe rând de cei doi copii care se bucurau foarte tare de valurile înspumate. Acum copiii se puteau bucura de o partidă de surfing incredibilă, iar strigătele lor exprimau bucuria şi entuziasmul nemărginit. Singura problemă ar putea fi rezistenţa piscinei, însă suntem siguri că tatăl ştie ce a achiziţionat din magazin. livebiz.ro

Galerie Video

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1305 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007393 (s)