News Flash:

A vanat multe femei celebre, dar s-a insurat cu o fata de la tara. Ea l-a convins sa devina un familist convins

13 Octombrie 2017
1435 Vizualizari | 0 Comentarii
mircea radu

Atunci când apărea pe micile ecrane, Mircea Radu frângea inimile multor femei, fiind considerat pentru multă vreme unul dintre cei mai doriţi şi vânaţi burlaci din showbiz.

Deşi a avut relaţii pe parcursul anilor, Mircea părea să rămână veşnicul burlac până ce a apărut la orizont actuala sa soţie, Raluca Olaru, cea care i-a dăruit şi un fiu îndrăgitului prezentator. După un an de când au început să fie un cuplu, pe 1 noiembrie 2012, Mircea Radu (46 de ani) o lua de nevastă pe frumoasa Raluca Olaru (28 de ani), de profesie medic oncolog şi originară din Botoşani.


f47

 

„Pe vremea când făceam emisiunea ‘Din Dragoste’ nu aveam timp pentru o relaţie. Eram mai tot timpul plecat. Eram tânăr, sănătos, liber şi nici prin gând nu-mi trecea să mă căsătoresc. Nu a fost dragoste la prima vedere. Ne-am cunoscut întâmplător. Primul impact au fost ochii ei. Are cei mai închişi ochi pe care i-am văzut. Are ochii aproape negri.

Mi-au plăcut ochii ei, are un zâmbet frumos, mi-au plăcut dinţii ei şi nu în ultimul rând mi-a plăcut că este doctor. Mi-a plăcut şi că are simţul umorului… Eram un bărbat experimentat şi mi-am dat seama ce merge şi ce nu. Ea mi-a spus că părinţii ei ar vrea să mă cunoască şi eu i-am spus că mă cunosc de la televizor. Ea a spus că nu aşa şi am zis bine. Ai ei sunt profesori, ne-am înţeles din prima. Soacra e acum la noi ca să aibă grijă de Tudor. Băieţelul meu mi-a schimbat mult viaţa”, a povestit Mircea Radu într-un interviu televizat.


mircea radu raluca olaru din dragoste
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1192 (s) | 43 queries | Mysql time :0.010560 (s)