News Flash:

A trebuit sa moara oameni nevinovati pentru a fi luate masuri pe drumul mortii din judetul Timis

14 Martie 2015
1621 Vizualizari | 1 Comentarii

Punctul negru de pe Soseaua Mortii, asa cum a fost supranumit drumul ce leaga Timisoara de vama Moravita, se afla la mai putin de 25 de km de capitala Banatului.

Este locul din Timis in care au loc cele mai multe accidente violente si unde si-au pierdut viata cei mai multi oameni. Statisticile arata ca in fiecare an cel putin 4 vieti sunt secerate in acel punct.

Vorbim despre drumul european E70, intersectia cu drumul ce duce in localitatea Padureni.

Pana anul acesta, aici nu exista o banda de refugiu pentru soferii care veneau, de exemplu, de la Timisoara si urmau sa faca stanga inspre comuna Padureni.

Cei de la CNADNR au gasit banii necesari pentru amenajarea unei asemenea benzi, dupa indelungi insistente ale primarului din localitate, Dorin Ignuta, dar si ale consilierilor judeteni, scrie opiniatimisoarei.ro.

Drumul a fost construit, largit, insa, acesta nu este inca trasat.

Lucrarea este finalizata de aproape trei luni de zile, insa surse din cadrul Drumurilor Nationale sustin ca nu sunt bani de vopsea pentru marcaje.

Faptul ca drumul nu e trasat si semnalizat corespunzator poate duce, in continuare, la noi accidente rutiere. Cel putin pana se vor gasi banii necesari.

Deputatul PSD de Timis, Catalin Tiuch a subliniat si el importanta largirii acestui drum si s-a declarat incantat ca in sfarsit s-au gasit banii necesari investitiei.


soseaua mortii
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1222 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007230 (s)