News Flash:

A slabit rapid dupa sarcina cu un ceai ieftin

15 Iulie 2018
847 Vizualizari | 0 Comentarii
Siobhan Thornton

Dupa o sarcina care i-a adus 17 kilograme in plus si despartirea de iubitul sau, Siobhan Thornton a reusit sa revina la greutatea normala folosind un ingredient la indemana oricui.

Siobhan Thorntonmama singura, parasita de iubit, a avut o cadere psihica din cauza kilogramelor in plus acumulate in timpul sarcinii. Despartirea de iubitul sau a determinat-o sa caute numeroase trucuri pentru a scapa de kilogramele adunate in cele noua luni, scrie adevarul.ro, care citeaza The Independent. 

Acumulase 17 kilograme si era in pragul de a fi diagnosticata cu diabet. In timpul sarcinii consumase aproape zilnic produse de tip fast food. Cu toate acestea, o schimbare simpla in dieta a ajutat-o sa revina la greutatea normala. Thornton a inceput sa bea cel putin doua cani de ceai verde in fiecare zi si spune ca acest truc a ajutat-o sa piarda kilogramele acumulate in timpul sarcinii. 
 

„Evitam sa ma uit la mine si imi scazuse increderea in propria persoana. Acum am redus la jumatate indicele de masa corporal. Sunt convinsa ca am reusit sa scap de kilogramele in plus cu ajutorul ceaiului verde“, a spus Siobhan. 

Thornton spune ca nici macar nu a facut mai multa miscare decat facea de obicei. Merge constant la sala de trei ori pe saptamana, ca si pana atunci. Aceasta a adaugat ca ceaiul verde este „atat de subapreciat“, desi este extrem de accesibil. Acum, Thornton inca bea ceai verde si continua sa mearga la sala. Este multumita de cum arata si si-a recapatat increderea in propria persoana.


siobhan thornton mama kilogramelor
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1230 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006608 (s)