News Flash:

A sarit deja asfaltul pus acum 2 zile pe str. Cluj

1 Iulie 2019
832 Vizualizari | 0 Comentarii

Imagini incredibile de pe str. Cluj! Un timisorean a pozat proaspat reabilitata strada Cluj la doar cateva zile de la „marea asfaltare”, artera care a stat inchisa o zi si o noapte pentru ca soferii sa poata circula pe un asfalt ca-n palma.

„Buna dimineata la toata lumea, cu exceptia «meritocratilor» care «modernizeaza in forta» orasul cu astfel de lucrari de «calitate» si care taie copaci sanatosi, iar apoi pun arbori in ghiveci si spun ca au «infrumusetat orasul»”, a scris Ovidiu pe grupul de Facebook „Robu trebuie sa plece”.

Imaginile postate de timisorean nu prea mai au nevoie de comentarii. O sa mentionam doar ca s-a lucrat in ultima luna destul de mult pe strada Cluj, unde SDM a asternut asfalt proaspat. Mai mult, soferii au fost surprinsi vineri dimineata sa afle ca nu mai au voie sa intre deloc pe Cluj, de la Pasajul Michelangelo. Nu i-a anuntat nimeni dinainte, chiar daca decizia fusese luata in Comisia de circulatie care s-a reunit joi. Totul, pentru ca SDM sa termine cat mai repede asfaltarea.

„S-a inchis traficul complet acolo pentru a se reusi finalizarea lucrarilor in weekend. Si va fi splendid. Chiar va arata foarte, foarte frumos, dar va fi si functional. O sa plantam copaci, o sa facem aliniamente complete de copaci”, spunea Robu, vineri.

Soseaua a fost redeschisa sambata dimineata, iar reprezentantii primariei s-au laudat pe retelele de socializare ca drumarii SDM au lucrat cam 30 de ore sa termine lucrarea.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1192 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004392 (s)