News Flash:

A ramas in istorie momentul in care ANDREEA MARIN a intrebat-o: „Este adevarat ca sotul meu este tatal copilului tau? Da sau nu?” Ce s-a intamplat cu ADRIANA NICOLAE, presupusa amanta a lui STEFAN BANICA JR

9 August 2017
1796 Vizualizari | 0 Comentarii
andreea

După ce a renunţat la viaţa publică, Adriana Nicolae a reapărut, la cinci ani după mega-scandalul cu Andreea Marin. Am întâlnit-o pe actriţă în timpul unei tentative de… shopping.


Spunem asta, deoarece, odată ajunsă în mall, s-a dus direct la un bancomat să scoată bani, iar apoi a intrat într-un magazin de cosmetice, s-a uitat la mai multe parfumuri bărbăteşti, însă fără să cumpere vreunul, iar apoi a plecat, după cum se observă în imagini

 

Adriana a abandonat şi fitness-ul, domeniu în care deţinea chiar un carnet de antrenoare, iar acest lucru este mai mult decât vizibil. Dacă în urmă cu ceva timp avea un corp de invidiat, acum trage din greu să revină la silueta din trecut.

Vedeta se iubeşte de mult timp cu fiul milionarului Cristian Ţânţăreanu, cel care era însurat în perioada în care actriţa era însărcinată. Actriţa a iscat un scandal monstru în urmă cu câţiva ani, atunci când, după naşterea primului ei copil, o fetiţă, a declarat că tatăl acesteia este un Junior celebru, ceea ce a adus mare supărare în familia Andreei Marin şi a lui Ştefan Bănică Junior.


S-a speculat mult că tatăl fetiţei Adrianei ar putea fi tocmai celebrul artist, lucru pe care Adriana nu s-a grăbit să-l clarifice, spre nemulţumirea Zânei Surprizelor.

 

Apoi, s-a întâmplat că Andreea şi Adriana s-au nimerit împreună, la un eveniment, pe aceeaşi scenă, iar Andreea a luat-o la rost pe Adriana, întrebând-o direct: “Este adevărat că soţul meu este tatăl copilului tău? Da sau nu?….”, a tot întrebat Zâna, iar actriţa s-a eschivat.


 


adriana nicolae andreea marin shopping
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1178 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006306 (s)