News Flash:

A pulverizat alcool sanitar pe pat. Efectul fantastic s-a vazut a doua zi

18 Aprilie 2017
1628 Vizualizari | 0 Comentarii
alcool paT
A pulverizat alcool sanitar pe pat. Efectul fantastic s-a vazut deja a doua zi dimineata
Pulverizarea cu alcool sanitar este unul dintre cele mai subestimate lucruri din lume. Toata lumea stie ca este bun pentru durerea muschilor si raceste febra, dar stiati ca acesta poate fi folosit pentru a face mai multe lucruri,
Publicitate
cum ar fi:
-arde firele de par incarnate
-elimina fixativul de pe oglinzi
-ucide gandacii din pat
Adevarul este ca pulverizarea cu alcool este ca o farmacie infloritoare si
este ieftin in comparatie cu multele utilizari ale sale.
1.Utilizati alcoolul pentru a ucide gandacii din pat si ouale lor: Doar spray-ati pe saltea si pe perne pentru a avea grija de problemele daunatorilor. Se repeta procesul in urmatoarele doua saptamani.
2.Folositi alcoolul pentru a crea propriul dumneavoastra produs de
kinetoterapie: Se amesteca spirt cu apa si se pune in congelator. Dupa ce se raceste, utilizati-l pe inflamatiile musculare. Acest amestec nu se intareste niciodata la frig, astfel il puteti manipula cu usurinta.
3.Folositi-l pentru umflaturile sub care cresc fire de par: Daca observati un cucui rosu, aplicati si frecati cu alcool pentru a calma inflamatia.
Acesta ar trebui sa dispara in cateva ore.
4.Folositi-l in locul acetonei: Daca nu puteti suporta mirosul de acetona, folositi alcoolul in schimb. Sigur, este nevoie de mai mult, dar unghiile nu se vor deteriora si mirosul este pe jumatate la fel de puternic.
5.Acesta poate fi utilizat ca o potiune pentru oprirea paduchilor:
Se amesteca alcool cu ulei de levantica intr-un flacon cu spray. Apoi, pulverizati scalpul si parul,iar creaturile moarte indepartatile cu ajutorul pieptanelui.Puteti de asemenea,sa inmuiati pieptanele in amestecul de alcool si levantica,iar apoi sa pieptanati parul cu el.
6.Utilizati-l pentru a trata cosurile: Aplicati alcool direct pe piele pentru a dezinfecta , calma si curata pielea. Dar nu mai mult de 2 ori in mai putin de o ora, pielea s-ar putea irita.
7. Folositi-l ca deodorant: Este cel mai bine sa faceti acest lucru numai la domiciliu si nu exagerati, pielea s-ar putea irita.
8.Acesta poate fi utilizat ca un truc pentru respingerea capuselor: Folosind o minge de bumbac, aplicati alcoolul pe piele, acolo unde este capusa.
Iata si alte modalitati de utilizare ale alcoolului sanitar:
Curatarea instalatiilor sanitare
Data viitoare cand trebuie sa curatati instalatiile cromate din baie, turnati putin alcool metilic direct din sticla pe o carpa moale si absorbanta si stergeti instalatiile. Nu este nevoie sa clatiti – alcoolul se va evapora. Obiectele cromate vor straluci de curatenie si, in plus, veti ucide toti microbii.
Curatarea jaluzelelor orizontale
Lamelele jaluzelelor venetiene se curata de minune cu alcool metilic. Infasurati o unealta plata – o spatula sau o mistrie – intr-o carpa si prindeti-o cu un elastic, apoi inmuiati-o in putin alcool metilic si apucati-va de treaba.
Spalarea geamurilor
Geamurile pot fi curatate foarte bine cu o solutie preparata din 1/2 cana de alcool metilic la 1 litru de apa. Acest tratament ajuta si la prevenirea florilor de gheata.
Dezinfecteaza blatul de bucatarie
Poti curata blatul de bucatarie cu o solutie de apa si alcool in parti egale. Nu este nevoie sa clatesti, nu este toxic. sursa: andreilaslau.ro

alcool sanitar alcool
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1280 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005782 (s)