News Flash:

A murit prezentatoarea BBC Rachel Bland. Femeia anunta luni ca „mai are cateva zile de trait”

6 Septembrie 2018
925 Vizualizari | 0 Comentarii
img

Rachael Bland, prezentatoare BBC de mai bine de 15 ani, a murit, la varsta de 40 de ani, din cauza cancerului la san cu care a fost diagnosticata in 2016. Luni, femeia anunta ca mai are „cateva zile de trait”, relateaza The Guardian.
Jurnalista Rachael Bland a aflat in 2016 ca sufera de cancer la san, iar toata experienta ei cu boala a fost documentata pe blogul sau, unde a povestit ce inseamna sa suferi de cancer si toate experientele prin care a trecut ca pacienta.

Luni, ea a publicat recent un mesaj pe Twitter in care marturisea ca nu mai are nicio sansa de recuperare si zilele ii sunt numarate.

„Dupa cum spunea legendarul Frank S – Ma tem ca mi-a sunat ceasul, prieteni. Si dintr-o data, mi s-a spus ca mai am cateva zile de trait. Este ireal. Va multumesc pentru sprijin. La revedere, prieteni”, a scris Rachael Bland pe Twitter.

Sotul jurnalistei a publicat un mesaj emotionant, in care ii aduce un omagiu femeii pe care o descrie drept „perfecta”. „A fost o prezentatoare incredibil de talentata, o sotie, sora, fiica, nepoata si matusa foarte iubita si, cel mai important, o mama ideala pentru micutul nostru Freddie. Cuvintele nu pot descrie cat de dor ne va fi de ea”, a scris barbatul.

Rachael Bland a aflat la inceputul anului ca boala a intrat in faza terminala si ca sansele ei de viata erau extrem de reduse.

„Cand esti in situatia mea: stii ca moartea se apropie cand ai doar 40 de ani, cand ai un sot pe care il adori si un copil de trei ani pe care il iubesti atat de mult incat simti ca iti explodeaza inima, ai nevoie de doua lucruri pentru a merge mai departe: speranta si negare”, spunea jurnalista intr-un articol publicat de Huffington Post.

 


rachael bland
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1161 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004776 (s)