News Flash:

A inceput sedinta motiunii de cenzura. Azi se decide soarta Guvernului Grindeanu. Grindeanu: "Am irosit deja prea mult timp si energie pe alte lucruri"

8 Februarie 2017
1032 Vizualizari | 0 Comentarii
sorin grindeanu4
  • Ieri in parlament am aprobat bugetul pt anul 2017.Va multumesc cu aceasta ocazie pentru efortul pe care l-ati depus in aceste zile. Stiu ca nu e usor si apreciez straduinta dvs din comsii pe acest subiect. Avem un bug care aduce prosperitate romanilor. Avem toate parghiile necesare pt a implementa programul de guvernare pe care românii l-au votat intr-o proporitie covarsitoare. Astazi avem ocazia de a ne vedea din nou si asta la o luna de la instalarea actualului guvern.  Opozitia a depus o motiune de cenzura.
  • E greu sa nu remarc ca aceasta motiune nu mai are obiect. În primul rand mă aşteptam la o abordare profesionista din partea PNL atunci cand vine vorba de lucruri serioase. Dumnealor l-au gasit de cuviinta sa l trimita pe Catalin Pedoiu sa sustina aceasta motiune. Vb de un fost ministru al justitiei care a elaborat doua legi fundsamentale pe care CCR le-a amendat de nenumărate ori.
  • Domnule Predoiu si stimati colegi din PNL, nu a fost niciodata vb de o o ordonanta pe gratiere. Colegii liberali au dat socoteala cu varf si indesat la alegerile din 11 decembrie. Ma uit la parlamentarii USR care au sustinut acest demers, poarte lipsa de experienta si avantul i-au facut sa se asocieze cu un partid pe care pana mai ieri il criticau cu vehementa. Aveam asteptari mult mai mari de la aceasta genereatie de noi politicieni evnita in parlament. Cred ca si-au propus sa salveze Ro prin somn, altfel nu pot sa inteleg cum poti sa dormi in parlam cand dezbatem bugetul României.
  • Primarii şi presed de consilii judetene vor sa faca ceva bun pt comunitatile noi. De aceea vor sa vina la Buc pt proiecte si finantari. La fel ca si dvs, parlamentarii alesi in decdembrie, acesti oameni au proiecte, dar au nevoie de bani ca sa le implementeze. Pentru drumuri, infrastructura, scoli, gradinite, pt o viata mai buna pt romani. Am irosit deja prea mult timp si energie pt alte lucruri. E timpul sa ne intoarcem la ceea ce aveam de facut cu adevărat pentru oameni.
Sedinta de plen comun a Parlamentului, in care se dezbate si voteaza motiunea de cenzura initiata de PNL si USR impotriva Guvernului Grindeanu, a inceput. 

Motiunea, intitulata "Guvernul Grindeanu - Guvernul sfidarii nationale. Nu legalizati furtul in Romania", a fost citita luni in plenul Parlamentului, iar miercuri urmeaza sa fie dezbatuta si votata.  Pentru a fi adoptata, motiunea de cenzura trebuie sa intruneasca voturile a 233 de parlamentari. Votul va fi secret cu bile. La inceputul sedintei erau prezenti 379 de parlamentari, scrie Agerpres.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1155 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006647 (s)