News Flash:

A inceput renovarea Clinicii de Oftalmologie din Timisoara

8 Martie 2014
696 Vizualizari | 0 Comentarii
Clinica de Oftalmologie
Primăria Municipiului Timişoara a început lucrările de reabilitare a clădirii în care îşi desfăşoară activitatea Clinica de Oftalmologie. Clădirea a adăpostit, din anul 1737, cel mai vechi spital de pe teritoriul actual al Romaniei. 
Lucrările care se vor executa la Clinica de Oftalmologie sunt: desfaceri şi decopertări, reparaţii acoperiş, tratare umiditate pereţi, refacere tencuieli şi tamplărie, instalaţie de protecţie împotriva trăznetului, refacere faţade, scrie Ziuadevest.ro.
Contractul a fost adjudecat la valoarea de 770.000 lei fără TVA, deşi iniţial costul estimat al lucrărilor era de 1.469.369 lei fără TVA. La licitaţie au participat 14 firme. Caştigătoare a fost desemnată firma Stareto SRL.
„Importanţa clădirii aflate pe Scuarul Martir Radian Belici (fosta Sfantul Ioan nr. 5) nr. 1, în care funcţionează Clinica de Oftalmologie, este nu doar una de ordin funcţional, medical, dar şi o importantă pagină în istoria Timişoarei. Acestea au fost motivele pentru care am făcut în cel mai scurt timp posibil gestul de normalitate de a porni reparaţiile la faţada şi acoperişul acestei clădiri”, a declarat viceprimarul Dan Diaconu.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0691 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012880 (s)