News Flash:

A fost reluat traficul rutier pe DN58A Lugoj - Soceni

30 Iunie 2016
1122 Vizualizari | 0 Comentarii
dn Lugoj Soceni
Traficul rutier pe DN58A Lugoj - Soceni a fost reluat, marti seara, in conditii normale, pe raza localitatii Ezeris, potrivit centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane, insa, DN 58B ramane, deocamdata, inchis. 
Ruta ocolitoare este DN58 Resita - Caransebes; DN6 Caransebes - Lugoj - Timisoara. 
Si in Resita circulatia a fost oprita timp de cateva ore, spre cartierul Terova, si ingreunata in cartierul Lunca Pomostului. 
'Am umblat toata ziua pe teren. Probleme mari sunt in cartierul Lunca Pomostului, in dreptul Politiei, unde apa vine din cartierul Moroasa, din deal, unde au actionat cei din Primarie si cei de la S.C. Aquacaras. Alte probleme grave au fost la Terova, apoi in dreptul statiei de epurare, la Calnic, unde Barzava a iesit din matca si a reversat la jumatatea cartierului, pe sosea, insa problemele s-au mai linistit. Incercam sa decongestionam zona din aval de statia de epurare, unde toata birourile si partea de comanda sunt sub ape. Am si oprit curentul aici. Ploaia s-a oprit, din fericire, si speram ca apele sa se retraga in aceasta seara', a declarat primarul ales al municipiului Resita, Ioan Popa. 
In urmatoarele ore se vor evalua pagubele, a mai spus primarul municipiului Resita. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1290 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006700 (s)