News Flash:

A fost gunoier 30 de ani si zilnic aduna ,,comorile” din tomberoanele oamenilor. Abia acum a aratat ce a tot strans atata amar de vreme in casa lui: ,,Sunt un om bogat”

14 Iulie 2017
2040 Vizualizari | 0 Comentarii
gunoier

Timp de peste 30 de ani, Nelson Molina a fost angajat la serviciul de salubritate al orașului New York, în tot acest timp el a găsit sute și sute de obiecte care ar fi mult mai potrivite într-un muzeu decât într-o casă.


La începutul anilor 1980 omul a început să pună deoparte ceea ce găsea, le așeza pe dulapul din vestiare, dar atunci când acel spațiu s-a umplut, și-a mutat ,,comora din gunoaie”, așa cum îi place să o numească, într-o cameră goală.

 

Colecția lui include acum peste 50.000 de obiecte salvate în cei 34 de ani petrecuți de el la serviciul de salubritate. Molina vrea acum să vadă toate aceste obiecte într-un muzeu, pentru ca toată lumea să se poată bucura de ele. Tot el mai adaugă și faptul că obiectele salvate din gunoaie trebuie și să amintească oamenilor că irosesc foarte multe lucruri în această societate a consumului: ,,Aruncăm prea multe lucruri. Oamenii din orașe trebuie să recicleze mai mult și să irosească mai puțin”.



Oamenii nu ar arunca atât de mult lucruri dacă ar înțelege valoarea lor, printre obiectele din colecția lui Molina găsim și uniforme de război de epocă, chitare electrice sau mingi de baseball semnate chiar de jucători!

 

Privește ce a putut să găsească acest om în 34 de ani de muncă, în clipul de mai jos:

Galerie Video


nelson molina dulapul vestiare
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1149 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006646 (s)