News Flash:

A fost gasita arma furata de la femeia jandarm agresata la miting

21 August 2018
816 Vizualizari | 0 Comentarii
arma

Arma furata de la femeia jandarm agresata la mitingul din Piata Victoriei de pe 10 august a fost recuperata, anunta Politia Capitalei. Initial, politistii nu au dat detalii referitoare la locul unde a fost gasit pistolul, dar au revenit si au spus ca a fost recuperat in zona Petrechioaia din judetul Ilfov.
UPDATE Parchetul General: Pistolul furat la miting a fost gasit pe raza judetului Ilfov

Arma furata de la femeia jandarm agresata la mitingul din Piata Victoriei de pe 10 august a fost recuperata pe raza judetului Ilfov, anunta Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie (PICCJ).

„In urma actelor de urmarire penala continue desfasurate de catre procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, impreuna cu Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti, a fost recuperat pe raza judetului Ilfov, in urma cu putin timp, pistolul sustras in timpul evenimentelor violente ce au avut loc in ziua de 10.08.2018, cu ocazia manifestatiei din Piata Victoriei, Bucuresti", anunta Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie (PICCJ), intr-un comunicat de presa remis MEDIAFAX.


Anuntul a fost facut initial de Politia Capitalei, fara insa a se preciza locul unde a fost gasit pistolul. „In urma activitatilor continue desfasurate de PTB si DGPMB, s a reusit in urma cu scurt timp recuperarea pistolului sustras in seara de 10 august de la jandarmul agresat”, au anuntat reprezentantii Politiei Capitalei. Ulterior, institutia a precizat ca arma a fost gasita in zona Petrechioaia din judetul Ilfov.

Stirea initiala:

Arma furata de la femeia jandarm agresata la mitingul din Piata Victoriei de pe 10 august a fost recuperata, anunta Politia Capitalei. 

„In urma activitatilor continue desfasurate de PTB si DGPMB, s a reusit in urma cu scurt timp recuperarea pistolului sustras in seara de 10 august de la jandarmul agresat”, au anuntat reprezentantii Politiei Capitalei.

Politistii nu au dat detalii referitoare la locul unde a fost gasita, motivand ca este o ancheta a procurorilor in curs.

Duminica seara, ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a anuntat ca, din informatiile pe care le detine, sunt sanse foarte mari ca arma furata femeii jandarm agresate sa fie recuperata.„Sunt indicii, dar ar fi o mare greseala din partea mea sa le devoalez eu aici. Tine de procedurile operative care tin de gestionarea Politiei. Din informatiile pe care le detin, sunt sanse foarte mari sa recuperam arma", a declarat Carmen Dan, la Antena 3.

Magistratii Judecatoriei Sectorului 1 au dispus, saptamana trecuta, arestarea unui barbat in varsta de 32 de ani, suspectat ca ar fi furat arma femeii jandarm la protestul din 10 august. El nu si-a recunoscut faptele in fata procurorilor, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse apropiate anchetei.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1191 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006828 (s)