News Flash:

A fost concediata pentru ca este PREA SEXY. Cum arata educatoarea care i-a pus pe jar pe parinti

26 Septembrie 2017
1250 Vizualizari | 0 Comentarii
educatoarea sexy 1

O educatoare din Rusia a fost concediată pentru un motiv de-a dreptul neobişnuit. Viktoria Demeskina, de 26 de ani, a fost acuzată că este „prea sexy” şi că poate fi un exemplu negativ pentru copii, motiv pentru care părinţii au cerut ca ea să fie demisă.

Tânăra a stârnit revolta părinţilor după ce una dintre mame a găsit contul ei de Instagram, a analizat pozele şi a ajuns la concluzia că multe dintre fotografiile postate de educatoare au „conotaţie sexuală”. Astfel, aceasta a fost acuzată că e „prea sexy”, iar conducerea a forţat-o să-şi dea demisia. 

„Din întâmplare am dat peste contul ei de Instagram, iar multe dintre fotografii erau de natură sexuală. Ipostazele în care se pozează şi expresiile ei faciale prezintă o conotaţie sexuală care nu este indicată pentru o persoană care lucrează cu copii. Modul în care arată şi se îmbracă poate fi un exemplu negativ pentru cei mici”, a declarat femeia care de la care a început totul, mama unuia dintre micuţi. 

 

Astfel, s-a declanşat o anchetă internă şi, după toate acuzaţiile părinţilor, Viktoria a fost obligată să plece şi să şteargă pozele, ajungându-se la concluzia că ipostazele sunt „indecente”. Tânăra s-a declarat total surprinsă de modul în care au procedat părinţii şi de motivul invocat de aceştia pentru demiterea sa. 

 


viktoria demeskina
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1210 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006196 (s)