News Flash:

A facut o gaura in perete, dar priviti peste ce a dat cand a indepartat vata minerala - VIDEO SOC

22 Martie 2017
1185 Vizualizari | 0 Comentarii
desface perete
Intr-o zi aparent normala, Larry Chen, un tanar din Los Angeles, auzind un zumzet straniu a privit pe fereastra si a observat un roi de albine care tot dadea tarcoale casei. Dupa ce a iesit afara, el a ramas impresionat de numarul foarte mare al acestor insecte si a decis imediat ca este cazul sa apeleze la ajutorul unui specialist pentru a le alunga fara a le ucide.
Problema insa parea sa fie mult mai grava decat s-au asteptat deoarece aceste albine isi facusera adapost intr-unul dintre peretii casei sale, iar indepartarea lor presupunea un proces de durata. De indata ce a primit confirmarea specialistului, Larry s-a apucat de treaba si a eliberat intreaga camera astfel incat peretele cu pricina sa fie usor accesibil, scrie livebiz.ro.
O echipa de profesionisti coordonata de Mike s-a deplasat la locuinta tanarului cu toate ustensilele necesare unei asemenea interventii. Primul pas al acestui demers a fost desigur izolarea zonei cu ajutorului unei folii care sa impiedice raspandirea roiului de albine prin intregul camin. Curios din fire, Larry nu a putut sa stea deoparte si si-a pus imediat un costum de protectie specific putand astfel sa ia parte la intreaga actiune.
Dupa ce o sectiune din perete a fost indepartata, specialistul Mike a observat imediat un stup de albine cu varsta de aproximativ 6-8 luni, care stateau pe faguri destul de linistite. Dupa ce a fost folosita o afumatoare pentru calmarea albinelor, a inceput extragerea fiecarui fagure pentru aspirarea micutelor zburatoare.
Rand pe rand, fiecare fagure a fost aspirat si dupa ce majoritatea albinelor au fost adunate intr-un recipient asemenea unui stup din lemn, intregul proces a devenit mai rapid. Datorita numarului mare de albine (aprox. 50.000), temperatura din acea cutie crestea rapid si exista riscul ca acestea sa se sufoce.
Dupa ce a mers afara, Mike a desfacut cu grija cutia din lemn si a scos la suprafata un sac confectionat dintr-o plasa cu orificii mici. In acel sac erau captive albinutele salvate din casa lui Larry, care acum aveau parte de aerul atat de necesar. In urma unei interventii specializate care a durat cinci ore au fost salvate 95% dintre albine. Acestea vor ajunge la o ferma apicola unde vor putea trai linistite.

Galerie Video


los angeles zumzet sufoce
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1121 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006065 (s)