News Flash:

A avut doi soti si o tara intreaga o cunoaste sub numele de Mirabela Dauer. Incredibil care e adevaratul NUME al artistei si ce i s-a intamplat in prima casatorie

27 Iunie 2017
3092 Vizualizari | 0 Comentarii
mirabela2
Adevaratul nume al Mirabelei Dauer. Celebra artista a cucerit generatii intregi de spectatori cu melodiile, talentul si farmecul sau.
Mirabela Dauer, in varsta de 69 de ani, este una dintre marile artiste ale scenei muzicale din Romania, care de-a lungul anilor a cucerit generatii dupa generatii cu melodiile sale.
Alaturi de Angela Similea si Corina Chiriac, Mirabela Dauer a fost si ramane una dintre cele mai iubite prezente din lumea muzicii romanesti.
Are o cariera impresionanta in spate si a lansat, de-a lungul anilor, 28 de albume cu piese care mai de care mai de succes.
A debutat la televiziune in anul 1970, la emisiunea „Tele-Top”, unde a interpretat melodia „De cand te-am intalnit”, a compozitorului Marius Teicu.
Adevaratul nume al Mirabelei Dauer. „Daca ramaneam Mirabela Scortaru deveneam un medic de renume”
Desi acum o tara intreaga o cunoaste sub numele de Mirabela Dauer, primul nume de scena al renumitei cantarete a fost Bella Scory. Asta pentru ca numele real al vedetei era Mirabela Scortaru. Casatoria cu Mircea Dauer, de care a divortat, i-a adus numele sub care este cunoscuta publicului de ani de zile.
„Nu am niciun regret. Daca ar fi sa o iau de la capat, tot asta as face. Poate ca daca nu ma nasteam Mirabela Dauer si ramaneam Mirabela Scortaru, deveneam un medic de renume. As fi putut”, afirma Mirabela Dauer intr-un interviu.
„Primul meu nume de scena, Bela Scory, mi l-a dat Nancy Brandes, din trupa Rosu si Negru. Am cantat ani buni cu ei, dar si cu formatia Sideral, in vacantele de vara, apoi cu Romanticii si cu Savoy”, mai declara ea, scrie poatenustiai.ro.
“Am debutat pe scena cu numele de Bella Scory. Bella venea de la Mirabela si Scory de la Scortaru, numele meu real. Ca doar nu puteau sã-mi spuna Bella Scortaru, nu era prea sonor pentru scena, ca sa spun asa”, mãrturisea artista, atat de indrãgitã de public.
Mirabela Dauer, Mira cum o alinta prietenii pe mare artista, a marturisit ca nu si-a gasit sufletul-pereche.
“Nu l-am gasit niciodata, dar nici nu l-am cautat. Iar acum nu cred ca mai am timp pentru asa ceva, nu ma mai intereseaza. Ma consider o persoana implinita asa cum sunt acum”, spunea solista, care a avut doi soti, Mircea Dauer si Traian Popovici.

mirabelei dauer corina chiriac mirabela dauer
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1154 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007266 (s)