News Flash:

A adoptat un caine fara stapan. Peste cateva zile el nu si-a putut crede ochilor ce s-a intamplat cu patrupedul

7 Iunie 2018
1136 Vizualizari | 0 Comentarii
caine

Intr-o zi John din New-York a iesit la plimbare cu cainele sau Demo. Pe strada ei au intalnit un pitbull terrier fara stapan. Initial lui John ii era frica de aceasta rasa: cainele de lupta putea sa-l raneasca pe animalul lui de companie. Insa astfel de situatii nu au avut loc — cainii s-au imprietenit imediat.

John a hotarat sa ia cainele fara stapan acasa, i-a dat numele Brinks si a inceput sa-i caute alti stapani. Pitbull terrier-ul a devenit repede un membru al familiei si John a inteles ca ii va fi greu sa se desparta de el. De fiecare data, cand Brinks era multumit, el zambea larg ca un om! John nu mai intalnise un astfel de caine, scrie poatenustiai.ro.

Datorita zambetului sau stralucitor, Brinks a devenit vedeta Instagram-ului. Cei 21.000 de admiratori demonstreaza acest lucru!
„Cel mai uimitor este ca el mereu zambeste. El zambeste cand il mangai, cand te apropii de el dimineata, cand doarme. In masina, la soare sau langa semineu — acest caine este mereu fericit!” — povesteste John.

S-au implinit 12 ani, de cand Brinks traieste cu noua sa familie. Insa chiar si acum, fiind un gentleman respectabil, acest caine continua sa zambeasca.
Zambetul acestui caine a topit inimile a catorva mii de oameni. Brinks ne poate da tuturor o lectie despre cum trebuie sa fim fericiti!


john cainele brinks pitbull
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1133 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005896 (s)