News Flash:

8 lucruri pe care trebuie sa le stii despre zona intima a femeii

3 Iulie 2016
1651 Vizualizari | 0 Comentarii
la ginecolog2

Loc de tranzit pentru spermatozoizi, vaginul este o sursa de placere pentru femei. Asta datorita terminatiilor nervoase pe care le are si a punctului G. Iata cateva lucruri despre vagin pe care trebuie sa le stii:

1. Secretia vaginala
Cantitatea secretiei vaginale depinde de fiecare femeie si de ciclul ei lunar. Unele femei care sunt complet sanatoase trebuie sa poarte protej-slipuri in fiecare zi din cauza secretiilor vaginale abundente, in timp ce unele au o secretie vaginala redusa. Atat timp cat secretia vaginala nu este insotita de mancarime, dureri arzatoare sau miros neplacut, nu ai nici un motiv sa te ingrijorezi

2. Lubrifierea vaginului
Se ocupa de asta in primul rand glandele Bartholin care se gasesc sub pielea din jurul vulvei si au dimensiunea unui bob de mazare. De asemenea, membrana vaginului secreta substante care inlesnesc penetrarea, desi nu contine vreo glanda. 

Iar inainte si in timpul ovulatiei, glandele mucoase ale cervixului secreta diferite tipuri de mucus, a caror misiune este de a crea un „ambient" ideal in vagin, pentru supravietuirea spermatozoizilor.

3. Este greu sa ai orgasm numai prin penetrare
Daca are terminatii nervoase, de ce exista femei fara orgasm vaginal? Pentru ca aceste terminatii nu se gasesc pe toata membrana vaginului (bogata in vase sangvine, artere si vene), ci doar in zona din jurul vulvei, adica la intrare. Este dificil pentru cele mai multe femei sa experimenteze orgasm numai prin penetrare. Cel putin o anumita stimulare a clitorisului este necesara si nu ar trebui sa fii ingrijorata daca nu ai ajuns la orgasmul vaginal.

4. Rabdare cu punctul G
Trebuie sa ai rabdare daca vrei sa-ti gasesti punctul G. Acesta este foarte greu de gasit si daca nu reusesti, afla ca poti sa ai o viata sexuala si fara el.

5. Zona ta intima te priveste

Poate ca exista anumite stardarde de frumusete in ceea ce priveste aspectul organelor sexuale feminine, dar asta nu inseamna ca trebuie sa le urmezi.

6. Dusurile vaginale
Vaginul nu are nevoie de dusuri vaginale. Acestea pot fi chiar daunatoare, deoarece pot distruge echilibrul pH-ului vaginului, care impiedica dezvoltarea bacteriilor.

7. Sexul nu e dureros
Sexul vaginal nu ar trebui sa fie dureros, desi multe femei il experimenteaza astfel. Daca esti una dintre acestea, fa o vizita medicului ginecolog, care va cauta motivele in cauza.

8.
 Ejacularea feminina
Ejacularea feminina este destul de controversata, unii spun ca este posibila, in timp ce altii au obiectii. Daca nu ai experimentat asa ceva, nu iti face griji. Aceasta nu este conectata cu nimic care ar putea duce la placere suplimentara in timpul actului sexual.


dusurile vaginale ejacularea feminina
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1186 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006450 (s)