News Flash:

8 beneficii ale sucului de sfecla rosie

5 Septembrie 2014
1474 Vizualizari | 0 Comentarii

Sfecla rosie nu se numara printre alimentele consumate frecvent, desi este plina de vitamine si minerale. Sfecla rosie contine diferite substante nutritive beneficie pentru sanatate, printre care vitamina A, vitamina C, vitamina B6, B1, B2, sodiu, calciu, sulf, cupru, iod, zahar natural, potasiu, bioflavonoide si antioxidanti, aminteste Buzzle. Iata cateva beneficii ale sucului de sfecla rosie:

1. Purifica sangele, gratie continutului mare de fier. Persoanele anemice  ar trebui sa consume frecvent suc de sfecla.

2. Ajuta in cazul tulburarilor digestive datorita carbohidratilor pe care ii contine. Mai este bun in caz de greata, varsaturi, hepatita, constipatie, hemoroizi sau dizenterie. 

3. Scade tensiunea arteriala.
In urma unor studii, s-a demonstrat ca sucul de sfecla este bun pentru sanatatea inimii si a aparatului circulator. Scade tensiunea arterial, previne varicele si arterioscleroza. 

4. Combate stresul
Daca stresul este principal ta problema, o poti inlatura daca bei cat mai des suc de sfecla rosie.

5. Scade colesterolul
Potrivit studiilor, sucul de sfecla rosie are capacitatea de a reduce colesterolul rau si de a creste nivelul celui bun. 

6. Bun si pentru piele
Consumul regulat de suc de sfecla este bun pentru prevenirea si vindecarea unor inflamatii ale pielii, precum acnee, piele uscata si chiar matreata.

7. Previne cancerul, in special cel de colon.

8. Datorita continutului de acid folic, este esential pentru femeile insarcinte, prevenind diferite defecte congenital ale nou-nascutului. 


purifica sangele combate stresul scade colesterolul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1213 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005893 (s)