News Flash:

7 TRUCURI pentru un FUND BOMBAT in doua saptamani. Nu ai fi crezut ca numarul 5 te AJUTA!

11 Iunie 2017
1204 Vizualizari | 0 Comentarii
fund
Odata cu apropierea verii, fiecare femeie isi doreste sa arate cat mai bine in pantaloni scurti sau in costum de baie. Zona fesierilor si picioarele sunt doua regiuni ale corpului carora trebuie sa le acordam foarte mare importanta. Multe femei considera ca este nevoie sa petreaca mult prea mult timp la sala pentru a reusi sa arate in modul in care isi doresc, insa acest lucru este gresit. Nu ai nevoie decat sa executi corect cateva dintre aceste exercitii timp de 30 de zile si vei arata genial! 


Atunci cand incerci sa obtii un fund bombat, este important sa lucrezi si abdomenul, talia si picioarele. intrucat acestea nu vor face decat sa adauge la senzatia de rotunjire in zona soldurilor.



SCANDURA




Acest exercitiu este static, ceea ce inseamna ca nu trebuie sa te misti in timp ce il faci, ci doar sa mentii corect pozitia indicata. Sprijina-ti corpul pe coate si pe varful picioarelor. Este important ca spatele sa ramana perfect drept. 


FLOTARI




Flotarile sunt un exercitiu deja clasic, care este eficient doar daca iti mentii spatele si picioarele drepte. Cu cat vei face flotarile mai lent, cu atat exercitiul va fi mai eficent in lucrarea picioarelor si a abdomenului. 



SUBTIEREA COAPSELOR




In pozitia sprijinita pe palme si pe genunchi, intinde unul dintre picioare spre inapoi cat mai drept si intinde bratul opus in acelasi timp. Mentine aceasta pozitie timp de cateva secunde, apoi schimba mana si piciorul. 



GENUFLEXIUNI


Este foarte important ca genuflexiunile sa fie executate corect. Sprijina-ti greutatea pe calcaie si ghemuieste-te gandindu-te ca te asezi pe un scaun. Foloseste doar picioarele pentru a reusi sa te ridici in pozitie dreapta si executa miscarile lent. 



TONIFIAZA ABDOMENUL



Stand intinsa pe spate, ridica bratele si tine-le sus in timp ce ridici alternativ fiecare picior. Executa incet acest exercitiu si pastreaza abdomenul mereu incordat. 


TONIFIAZA FESELE




Incearca sa formezi un triunghi cu ajutorul bratelor si picioarelor sprijinindu-le pe podea. Apoi ridica alternativ picioarele cat poti de sus, mentine pozitia timp de 4 secunde apoi coboara piciorul si ridica-l pe celalalt. 


SUBTIAZA TALIA




Adopta o pozitie asemanatoare celei in care stai pe scaun, cu spatele drept sprijinit de perete. Tine im brate o minge sau o sticla si misc-o alternativ din stanga spre dreapta, tinand abdomenul mereu incordat. 

scandura flotari subtierea coapselor genuflexiuni tonifiaza fesele
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1169 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006259 (s)