News Flash:

7 teste de sarcina facute in casa. Nu mai e nevoie sa dai banii la farmacie

6 Decembrie 2017
42584 Vizualizari | 0 Comentarii
teste sarcina

Sa fim seriosi, nu exista nicio femeie care sa isi fi inceput viata intima si sa nu fi fost niciodata speriata de faptul ca ar putea fi insarcinata. Ei bine, poate nu ai la indemana o farmacie sau un test de sarcina astfel ca ai putea sa iti confectionezi unul acasa. Ei bine, chiar daca aceste teste nu sunt complet sigure, in foarte multe dintre situatii ele iti dezvalui starea reala a organismului tau.

1. Testul de sarcina cu inalbitor
Iata o metoda foarte fiabila numita test de sarcina prin inalbire. Va da rezultate mai repede decat alte teste:

Luati un recipient si colectati urina. Adaugati pulbere de albire si amestecati-l corespunzator pentru a evita formarea cocoloaselor. In cazul in care incepe sa spumeze, inseamna ca sunteti gravida. Daca nu exista spuma, inseamna ca nu sunteti insarcinata.

2. Testul de sarcina cu zahar
Testul cu zahar este cel mai simplu dintre toate testele de sarcina la domiciliu, si a fost folosit pe scara larga atunci cand nu au existat truse comerciale de testare a sarcinii. Iata cum puteti testa pentru o sarcina cu zahar:

Puneti o lingura de zahar intr-un castron. Adaugati aproximativ o lingura de urina la zahar. Observati cum reactioneaza zaharul dupa ce turnati urina pe el. Daca vedeti niste bulgari formati din zahar, inseamna ca sunteti gravida. Pe de alta parte, daca zaharul se dizolva repede, nu sunteti insarcinata.

3. Testul de sarcina cu pasta de dinti
Cum folositi pasta de dinti pentru a va detecta sarcina? Indiferent de ce pasta de dinti folositi, atata timp cat este de culoare alba, o puteti folosi pentru testare. Puneti doua linguri de pasta de dinti alba intr-un recipient. Adaugati proba de urina in recipientul cu pasta de dinti. Observati daca pasta de dinti isi schimba culoarea. Daca devine albastra sau spuma, este posibil sa fii insarcinata.

4. Testul de sarcina cu otet
Otetul, un alt ingredient din bucatarie, va ajuta sa va detectati sarcina. Iata cum puteti face testul de sarcina cu otet. Puneti putin otet intr-un recipient de plastic. Adaugati urina peste si amestecati bine, apoi observati culoarea. Daca culoarea otetului se schimba, inseamna ca sunteti gravida.

5. Testul de sarcina cu sapun
Acest produs care se gaseste in mod obisnuit in casa dumneavoastra este un alt ingredient cu care puteti face un test de sarcina acasa. Luati o bucata de sapun suficient de mare pentru a o tine in mana, apoi turnati urina pe sapun si observati reactia. Daca formeaza bule, inseamna ca sunteti insarcinata si daca nu exista bule, nu sunteti insarcinata.

6. Testul de sarcina cu bicarbonat de sodiu
Iata cum puteti efectua acest test de sarcina pe baza de bicarbonat de sodiu. Puneti doua linguri de bicarbonat de sodiu intr-un castron. Adaugati urina colectata si observati-o. Daca vedeti bule, testul este pozitiv si este posibil sa fiti insarcinata.

7. Testul de sarcina facut cu metoda papadiei
Va intrebati cum functioneaza testul de sarcina cu papadie? Scoateti cateva frunze proaspete de planta si puneti-le pe o foaie de plastic. Pastrati-le in lumina directa a soarelui. Acum, adaugati urina peste frunze. Asteptati cel putin zece minute. Daca pe frunze exista pete rosii, atunci sunteti gravida.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1213 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005520 (s)